GEANNULEERD | Dinsdag 14 april 2020 | 16.00 -16.30 uur
Om 75 jaar vrijheid te vieren krijgt Zwolle een Landmark. In 75 jaar is Zwolle gegroeid tot wat het is ... een vrije stad ... en dat mogen wij vieren!

Met ontzettend veel verdriet en pijn heeft het bestuur van Stichting Landmark #OPGEZWOLLE besloten om het totale project per direct te bevriezen en tot nader order uit te stellen ivm het Corona-virus.

Zwolle krijgt een landmark! Een reizende landmark dat van, voor en door de stad wordt ontwikkeld. Op de 75-jarige bevrijdingsdag – 14 april 2020 – wordt deze onthuld door Rico en Sticks.

#OPGEZWOLLE is een initiatief van Arjan Biel, Rob Drost en Marco Slot. Een burger- en ondernemersinitiatief om elkaar, de gemeente Zwolle, Zwollenaren en iedereen die verbonden is aan de stad Zwolle, een blijvend statement aan te bieden in de vorm van de beeltenis #OPGEZWOLLE. Een initiatief met een sterke participatie vanuit de samenleving. Al het denkbare in dit project zal worden gerealiseerd middels participatie; community driven.

De kracht van #OPGEZWOLLE schuilt in het zoveel mogelijk Zwollenaren betrekken in alle activiteiten: Samen maken we de Stad!

> Meer informatie vind je op de website van het project.