Voor de Ambassadeurs van de vrijheid Junior is Marleen Stein op zoek naar enthousiaste jongeren die mee willen denken over hoe ambassadeur te zijn.

Ben jij bijvoorbeeld goed met social media? Lijkt het je interessant om oorlogsveteranen te interviewen of heb je ideeën over vrijheid die je met anderen wil delen? Meld je dan nu aan als Ambassadeur van de vrijheid Junior. Stuur een mail met je naam, leeftijd en telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook gezocht! Jongeren tussen de 16 en 20 jaar oud, afkomstig uit België, Canada, Engeland, Amerika, Frankrijk, Noorwegen of Polen

Tijdens de Tweede Wereldoorlog waren dit geallieerde landen, en daarom hijsen we op 5 mei deze vlaggen. Voor de openingsceremonie van Bevrijdingsfestival Overijssel is Marleen Stein op zoek naar jongeren uit deze landen, die de vlag van ‘hun’ land willen hijsen.Stuur een mail met je naam, leeftijd en telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..