Dat we nu thuis zitten vanwege het coronavirus, heeft natuurlijk alles te maken met onze vrijheid. RTV Oost en De Zwolse Stadsproductie presenteren: De Quarantaine Show #Zwolle. Wanneer jij niet naar de artiesten kan, brengen zij de artiesten toch naar jou. RTV Oost zendt op zaterdag 4 april om 21:00, vanaf een bijzondere locatie De Quarantaine show uit, ditmaal vanuit ons mooie Zwolle.

De show bestaat uit optredens van o.a. Tangarine, Bertolf, Rob Bults, Sarah Lucassen & Cedric Siegers, Micah & Julia en Erik Neimeijer (Bökkers) die speciaal voor deze uitzending voor jullie gaan optreden.
Daarnaast is de Zwolse ondernemer Jacco Vonhof (voorzitter MKB-Nederland) te gast om de ondernemers een hart onder de riem te steken.

GEDICHT: De wereld van nu door de ogen van een kind

Mis jij opa en oma ook zo? Zie jij je vriendjes en klasgenoten nog wel? En hoe gaat het sporten in de woonkamer? Kookt mama net goed als papa?
Maar bovenal; hoe gaat het met jou en wil jij dat met ons delen?
Ben jij tussen de 6 en 12 jaar? Wij dagen jou uit om het gedicht van Overijssel te schrijven! En misschien wordt jouw gedicht op tv voorgedragen door acteur Jules van Rijn.
Stuur jouw gedicht voor vrijdag 3 april as om 20.00 uur naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Quarantaine Show in Zwolle is een productie van RTV Oost en De Zwolse Stadsproductie in samenwerking met Zwolse theaters, Productiehuis De Verhalenboot en Voedselbanken Nederland.