theaternaii2x

Zwolse Theaters i.s.m. Bevrijdingsfestival Overijssel | Theater na de Dam
di 4 mei 2021 | Deze voorstelling is op een zelfgekozen moment te beluisteren vanaf dinsdag 4 mei 20.30 uur tot woensdag 5 mei 21.00 uur.
TEMPO DOELOE is een audiovoorstelling met verhalen over Nederlands-Indie in het kader van Theater na de Dam. Een voorstelling over verlangen, heimwee en het opbouwen van een nieuw bestaan. deze voorstelling is 'op te halen' bij Theater de Spiegel op 3 en 4 mei.

Tijdens de twaalfde editie van Theater Na de Dam zetten bijna 500 jongeren in 40 projecten door heel Nederland zich in om, ondanks alles, ook dit jaar 4 mei van betekenis te voorzien. Gebaseerd op digitale gesprekken en briefwisselingen tussen jongeren en ouderen over de oorlog wordt – in veel verschillende vormen – iets waardevols gemaakt en staan we niet alleen stil bij het verleden, maar ook bij de complexe tijd waarin we nu leven.

TEMPO DOELOE is een audiovoorstelling over verlangen, heimwee en het opbouwen van een nieuw bestaan. Jongeren uit Zwolle en ouderen met een Indische- Molukse afkomst nemen je mee naar ‘de tijd van vroeger’ zoals zij zich die herinneren. Deze voorstelling kun je afhalen op 3 of 4 mei bij Zwolse theaters in de vorm van een vegetarisch verassingspakket. De voorstelling zal plaatsvinden op 4 om 21:00 uur aan je eigen keukentafel. Smaken, geuren en herinneringen zullen het publiek meenemen ver over zee naar het vroegere Indonesië.

In deze tijd zijn we ons nog bewuster geworden hoe belangrijk het is om momenten met elkaar te delen. Daarom moedigen we je aan om deze voorstelling samen met iemand te beleven. Dus nodig je buurvouw, vriend, vriendin, broer, bekende of onbekende uit om samen met elkaar de voorstelling TEMPO DOELOE te gaan beleven.

Via de webshop van Zwolse Theaters kunt u het pakket inclusief audiovoorstelling bestellen voor 2 personen (7 euro), 4 personen (14 euro) of 6 personen (21 euro). Ook kunt u een tijsslot aangeven wanneer u het pakket wilt ophalen bij het Loadingdock van Theater de Spiegel op 3 of 4 mei.

> Ga naar de website van Zwolse theaters.