Excerpt: Zwolle viert Vrijheid wordt gecoördineerd vanuit Stichting Allemaal Zwolle. Een ander initiatief van Allemaal Zwolle is ANNO, het nieuwe museum in de maak.
Button Text: Lees meer

Zwolle viert Vrijheid wordt gecoördineerd vanuit Stichting Allemaal Zwolle. 

Ons verhaal.
Jouw verhaal.
Allemaal Zwolle.

Verhalen van vroeger geven betekenis aan het leven van nu en inspireren voor morgen. Elk verhaal is de oorsprong voor een nieuw verhaal. Het verhaal van Zwolle is niet één verhaal. Het zijn allemaal verhalen.. Een van de verhalen is het nieuwe museum in de maak: ANNO. 

ANNO laat je de verhalen van Zwolle meemaken

De plek waar je verhalen uit het heden en verleden kunt meemaken en beleven. Waar je meer te weten komt over historisch Zwolle, maar ook volop kunt meedoen. Beleef de geschiedenis met interactieve verhalen, ervaar hoe archeologen werken aan Zwolse bodemvondsten of kruip zelf in de huid van een archeoloog. Ontdek nieuwe verhalen in het archief en kom meewerken aan het verder in kaart brengen van de geschiedenis van Zwolle. Bij ANNO werken we samen aan de geschiedenis van de stad.

Overijssel Viert Vrijheid

In heel Overijssel zijn activiteiten op het gebied van 75 jaar Vrijheid. We werken nauw samen met Overijssel Viert Vrijheid en stimuleren iedereen daar ook zijn/haar project op aan te melden om zo een grotere doelgroep te bereiken. Neem ook vooral eens een kijkje wat er in de rest van Overijssel allemaal te doen is!

> Lees meer over Allemaal Zwolle.
> Lees meer over ANNO.
> Lees meer over Overijssel Viert Vrijheid.