Excerpt: In 2020 was Nederland 75 jaar bevrijd. Sommige evenementen die in 2020 zijn afgelast krijgen een nieuwe datum in 2021.  
Button Text: Lees meer

In 2020 was Nederland 75 jaar bevrijd. Het zou groots gevierd worden. Helaas zijn veel van de activiteiten niet door gegaan vanwege de gevolgen van de coronapandemie. Toch hebben veel initiatieven er een andere invulling aangegeven. We blijven immers vieren dat we sindsdien weer in vrijheid leven. We blijven stil staan bij het besef dat we samen verantwoordelijk zijn om vrijheid door te geven.

Organiseer je een activiteit? Meld het ons!

Organiseer jij iets rondom het thema VRIJHEID en vindt die activiteit plaats in Zwolle? Meld het dan aan via onderstaand formulier. Je gegevens komen per mail bij onze webredactie binnen waarna zij het in de agenda plaatsen. Dat kan een paar dagen duren. Je gegevens worden tijdelijk opgeslagen en alleen gebruikt voor communicatie rondom 75 jaar vrijheid. Je persoonlijke gegevens worden aan het eind van het kalenderjaar verwijderd. Meer info is te lezen in de privacyverklaring van ANNO, museum in de Maak

Zwolle viert Vrijheid wordt gecoördineerd vanuit Stichting Allemaal Zwolle in samenwerking met de gemeente Zwolle. Veel van de verhalen die te vinden zijn op deze website zijn ingebracht door ANNO, Museum in de Maak. ANNO is een initiatief van Collectie Overijssel, de afdeling Erfgoed van de gemeente Zwolle en Stichting Allemaal Zwolle. Door deze samenwerking zijn we in staat om alle erfgoedcollecties van Zwolle voor het eerst bij elkaar te brengen en te delen met iedereen die meer wil weten over Zwolle.

Gegevens van je evenement

Informatie
Waar en wanneer
Kosten
Contactgegevens

Overijssel viert vrijheid

Voor de viering van 75 jaar vrijheid is ook het initiatief Overijssel Viert Vrijheid opgericht. Stichting Platform WO2 Overijssel is verantwoordelijk voor het overkoepelende provinciale programma en legt de verbinding tussen het nationale programma en de 25 gemeentelijke programma's.

 

> Ga naar de website van over Overijssel Viert Vrijheid.